Rumpalilegenda vammautui – soittoura ohi!

11.09.2009 15:20 -

Muusikkolegenda Phil Collins on paljastanut kärsivänsä vaikeista selkävaivoista. Genesis-yhtyeessä maineeseen nousseen miehen vammat ovat niin kivuilaat, että mies kertoo soittouran olevan ohi.

- Vammautumiseeni ei liity sen suurempaa draamaa. Viimeisimmällä Genesis-kiertueella vaurioitin selkäni niin, että se vaikuttaa käsiini. Sen takia en pysty enää soittamaan, Collins kertoi Daily Mirror-lehden haastattelussa.

Tilanteestaan huolimatta muusikko ei pidä tilannettaan maailmanloppuna. Collinsin mukaan tilanteeseen ei liity suurempaa draamaa, vaan hän on hyväksynyt oman terveydentilansa.

- Minulle tehtiin onnistunut niskaleikkaus, mutta käteni eivät edelleenkään toimi normaalisti. En pysty soittamaan rumpuja tai pianoa. En ole kuitenkaan ahdistunut, tällaiset asiat kuuluvat elämään.

Phil Collins nousi maailmanmaineeseen 1970-luvulla Genesis-yhtyeen jäsenenä. Yli 150 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti myynyt bändi vieraili viimeksi Suomessa Helsingin Olympiastadionilla kesällä 2007.

Collins on myös luonut menestyksekästä soolouraa. Miehen tunnetuimpia soolohittejä ovat muun muassa You Can't Hurry Love ja Againts All Odds (Take A Look At Me Now).

Kilpailut

Uusimmat