Michael Jackson piti Thriller-levyään roskana

28.09.2009 12:37 -

Edesmenneen popin kuninkaan Thriller-levy on kiistaton populaarimusiikin klassikkoalbumi. Hiljattain paljastuneessa Jacksonin haastattelussa kuitenkin selviää, että tähden itsensä mielestä levy oli alunperin pelkkää roskaa, raportoi music-news.com

80-luvulla News Of The World -lehdelle antamassan haastattelussa Jackson paljasti, että Thrillerin alkuperäisen miksauksen kuultuaan hän oli valmis hyllyttämään levyn.

- Levy kuulosti roskalta. Miksaus oli täysin pielessä. Kun kuuntelimme levyä kokonaisuudessaan puhkesin kyyneliin ja ryntäsin ulos huoneesta. En halunnut julkaista albumia, Jackson kertoi haastattelussa.

Tähti sanoo, että hän tarvitsi aikaa rauhoittuakseen ja selvittääkseen ajatuksiaan. Nähtyään leikkiviä lapsia, mies sai uskon musiikin tekemiseen takaisin.

- Yhdellä studiotyöntekijällä oli polkupyörä jonka otin lainaan ja ajelin koulunpihaan. Katsoin leikkiviä lapsia ja kun palasin takaisin studioon, olin valmiina valloittamaan maailman ja sain työstettyä biisit kuntoon.

Vuonna 1982 julkaistua Thriller-levyä on myyty maailmanlaajuisesti 110 miljoonaa kappaletta ja se on samalla maailman toiseksi eniten myynyt levy The Eagles -yhtyeen Their Greatest Hits -albumin jälkeen. Levyn nimikkobiisin 13 minuuttista, kauhuteemaista videota pidetään yhtenä uraauurtavimmista musiikkivideoista.

Kilpailut

Uusimmat