Kuva: Mikko Räsänen

Lauri Tähkä julkaisee uuden albumin - syksyllä luvassa erityislaatuiset keikat

09.06.2022 09:31 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tähkän erikoiset keikat nähdään Helsinkin Kansalaistorilla.

Muusikko Lauri Tähkä, 48, julkaisee odotetun uuden albumin 16. syyskuuta. Levyn nimikappale Kaikella on tarkoitus ilmestyy huomenna perjantaina 10. kesäkuuta. Nimensä mukaisesti se kertoo siitä, miten elämän virta kuljettaa juuri siihen oikeaan suuntaan.

- Mitä enemmän vuosia kuluu, sitä herkemmin huomaa kuinka hyvät, ja huonotkin, asiat vievät elämässä eteenpäin, Lauri Tähkä kuvailee kappaletta.

Uusi single löytyy loistavasti menestyneiden edeltäjiensä Aavikon, Keskiyön cowboyn ja Nukkuvien aamujen lisäksi Tähkän tulevalta Kaikella on tarkoitus -albumilta, jota on työstetty kahden ja puolen vuoden aikana muun muassa Lapissa ja Italiassa. Tähkän ajatuksissa tuleva albumi on trilogian viimeinen osa: Kaikella on tarkoitus päättää kolmen levyn (Vien sut täältä kotiin, Meidän tulevat päivät) ajanjakson, jonka jälkeen edessä tulee olemaan tuntematon ja uusi vaihe tekemisessä.

Läpinäkyvä Kupoli Helsingin Kansalaistorille

Lauri Tähkä juhlistaa tulevaa albumiaan erityislaatuisilla levynjulkaisukeikoilla. Hän nousee lavalle Helsingin Kansalaistorille rakentuvassa läpinäkyvässä Kupolissa neljänä peräkkäisenä päivänä 22.-25.9.2022. Erityisesti näitä konsertteja varten suunniteltu keikkapaikka tarjoaa uniikin ja intiimin konserttikokemuksen keskellä kaupunkia sekä mahdollisuuden kuulla uuden albumin kappaleita ensimmäistä kertaa livenä.

- 15 vuotta olen haaveillut tämänkaltaisesta keikasta ja pyöreästä lavasta ihmisten keskellä. Isojen stadionkeikkojen vastapainoksi tuntuu tosi hyvältä saada yleisö lähelle. Erityisen hyvältä tuntuu, että tämä tapahtuu juuri silloin kun ollaan uuden äärellä, ja vieläpä levynjulkaisukeikoilla, Tähkä iloitsee.

Liput keikoille tulevat myyntiin torstaina 16.6. klo 10 Ticketmasterissa. Myynnissä on myös Kupolinetkot -lippuja, jotka sisältävät muun muassa aikaisemman sisäänpääsyn Kupoliin, erillisenanniskelualueen sekä Lauri Tähkän uutuusalbumin. Keikat ovat K-18 lukuunottamatta sunnuntain 25.9.ikärajatonta konserttia.

Ensi lauantaina 11. kesäkuuta Lauri Tähkä esiintyy myös Toreilta Töölöön -konsertissa Helsingin Bolt Arenalla.

Lue myös: Lauri Tähkä häpesi ensin hittinsä sanoituksia - "Tämä on niin ihastumisbiisi"

Lue myös: Lauri Tähkän Aavikko voitti vuoden iskelmä -palkinnon - "Joku näyttää peukkua alaspäin"

Kilpailut

Uusimmat