Kuva: AOP

Hanoi Rocks -legenda Jan Stenfors työskentelee lääkeaineiden parissa - "Aihe on aina kiinnostanut"

12.06.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Uuden sooloalbumin julkaissut Jan Stenfors on koulutukseltaan proviisori.

Hanoi Rocks -legenda Jan Stenfors, eli aikaisemmin Nasty Suicide, 59, julkaisi sooloalbumin Family Album 10. kesäkuuta. Muusikko on hyvin innoissaan julkaisusta.

- Fiilikset ovat todella hyvät. Palaute on ollut hyvää ja tämä meni niin kuin pitikin, Stenfors kertoo Radio Cityn Cityn Päivä -ohjelman haastattelussa juontaja Mikko Honkaselle.

Stenforsin edellinen albumi julkaistiin 25 vuotta sitten.

- Ei se mitenkään suunniteltua ollut, että se meni näin. Tässä on valmistauduttu toiseen ammattiin ja se vei mennessään. Olen koko ajan soitellut, mutta nyt saimme perhebändin kasaan ja oli hyvä aika julkaista albumi.

Vuosikymmeniä sitten Stenfors oli perustamassa legendaarista Hanoi Rocksia. Tämän jälkeen Stenfors on soittanut useissa eri kokoonpanoissa ja jotkut kokoonpanot ovat olleet rakkaampia kun toiset.

- Olen Hanoista todella ylpeä, mutta se ei ollut projekti, vaan se oli koko elämä. Yksi tärkeä on ollut Cheap And Nasty -yhtye, jonka perustimme Timo Kaltion kanssa.

1990-luvulla Stenfors opiskeli itsensä ylioppilaaksi ja tämän jälkeen proviisoriksi. Stenfors ajatteli jopa opiskelevansa tohtoriksi asti, mutta näin ei koskaan tapahtunut.

- Lääkeaineiden ja muiden aineiden vaikutus ihmiseen kiinnosti kovasti ja on aina kiinnostanut. Valmistuin noin 40-vuotiaana proviisoriksi ja olin tietenkin niitä vanhimpia opiskelijoita. Kyllä siellä koulussakin moni minut tunnisti ja nosti aina esille Hanoi Rocksin.

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai suoraan Podplaysta. Haastattelussa Stenfors muun muassa puhuu, millaista oli työskennellä Hanoi Rocksissa suurien egojen keskellä.

Voice.fi, Radio City ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Michael Monroe täyttää tänä vuonna pyöreitä - luvassa jättikeikka

Lue myös: Sami Yaffa muisteli päivää, jolloin Hanoi Rocks -rumpali menehtyi - "Mick Mars herätti minut"

Kilpailut

Uusimmat