Kuva: Kiril Juha Kainulainen

Blind Channel järjestää risteilyn joulukuussa

23.08.2022 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

The Cruise seilataan 27.-28.12. Baltic Princessillä Turusta Tukholmaan.

Kovassa nousukiidossa oleva oululainen Blind Channel -yhtye kiertää ahkerasti maapalloa ja bändi julkaisi 8. heinäkuuta neljännen albuminsa Lifestyles of the Sick & Dangerous.

Blind Channel toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa esiintymällä ensimmäisellä omalla hallikeikallaan Helsingin Jäähallissa torstaina 29. joulukuuta. Joulukuussa yhtyeen faneille on luvassa myös toisenlainen spektaakkeli, sillä Blind Channel järjestää oman risteilyn, The Cruisen.

The Cruise seilataan 27.-28.12. Baltic Princessillä Turusta Tukholmaan. Faneja hemmotellaan paitsi täysmittaisella Blind Channelin keikalla, myös akustisella vedolla ja DJ-setillä. Ohjelmassa on myös Meet & Greet, jonne paikan voi lunastaa ainoastaan erilaisissa arvonnoissa, joita järjestetään pitkin syksyä sekä bändin että risteilyn järjestäjien some-kanavissa. Lisäksi luvassa on livehaastattelu ja tietovisa.

Blind Channel – The Cruise

Baltic Princess

Turku-Tukholma-Turku

27.12. - 28.12.2022

Liput myyntiin 17. elokuuta Matkapojat.fi-sivustolla.

Blind Channel on ollut avoin siitä, että pelkät Suomen markkinat eivät heille riitä. Kuinka lähellä yhtye on nyt sitä kansainvälistä läpimurtoa, minkä eteen on tehty töitä jo vuodesta 2013 alkaen?

- Euroopan-rundi myi jo aika hyvin. Jenkkeihinkin päin suunnitelmat näyttävät tosi hyvältä. Töitä pitää tehdä kovasti, ja kilsoja voi olla vielä pitkästi edessä. Olemme kuitenkin hoksanneet, miten yksikin biisi voi muuttaa kaiken. Dark Side toi meidät tähän, missä olemme nyt, toinen solisti Niko Vilhelm sanoi heinäkuussa Voice.fi:n haastattelussa. Voit lukea ja kuunnella haastattelun täältä.

Voice.fi, Radio City ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Blind Channel elää kiertueillaan "kliseistä rockunelmaa" - yhtä arkista asiaa on jäänyt kaipaamaan

Lue myös: Blind Channel ei enää muistele Euroviisuja - "Se oli vain promokeikka"

Lähde: Piikkikasvi

Kilpailut

Uusimmat