Kuva: Marek Sabogal

Haloo Helsinki lähtee jäähallikiertueelle joulukuussa

31.08.2022 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jäähallikiertueella tiedossa on ainutlaatuiset keikat, joissa päästään nauttimaan vielä kerran Haloo Stadion! -konsertista tutuista yhteisöllisyydestä ja näyttävästä lavashow’sta.

Haloo Helsinki! -yhtye tekee joulukuussa 2022 jäähallikiertueen. Älä pelkää elämää -albumin yli vuoden kestänyt kiertue huipentuu areenakeikkoihin Turun Gatorade Centerissä, Tampereen Nokia Arenalla ja Helsingin Jäähallissa.

Haloo Helsinki! valloitti kesäkuussa Helsingin Olympiastadionin tekemällä ensimmäisen uudistetun Stadionin megakonsertin sekä ylipäänsä ensimmäisen Stadionilla nähdyn konsertin seitsemään vuoteen. Yhtyeen lähes kolmetuntisesta Haloo Stadion! -konsertista saapui nauttimaan 35000 katsojaa.

- Haloo Stadion! -keikka oli meidän tähänastisen uramme hienoin yksittäinen keikka ja tapahtuma. Bändinä leijuttiin monta päivää noissa fiiliksissä, ja nyt onkin mahtavaa jatkaa tulevalla Jäähallikiertueella 2022 siitä mihin Stadion -keikan kanssa jäätiin! Nähdään Turussa, Tampereella ja Helsingissä, toteaa bändi yhdestä suusta.

Jäähallikiertueella tiedossa on ainutlaatuiset keikat, joissa päästään nauttimaan vielä kerran Haloo Stadion! -konsertista tutuista yhteisöllisyydestä ja näyttävästä lavashow’sta.

Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 7 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 300 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 90 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluvat lisäksi muun muassa 10 Emma-palkintoa, 14 radiolistan ykkössingleä sekä yli 800 keikkaa.

Yhtyeen hitteihin lukeutuvat muun muassa Lady Domina, Beibi, Maailman toisella puolen, Tuntematon ja Kuussa tuulee.

Haloo Helsinki! - Jäähallikiertue

La 03.12. Gatorade Center, Turku

Ma 05.12. Nokia Arena, Tampere

La 17.12. Jäähalli, Helsinki

Liput myynnissä maanantaina 5.9.2022 klo 9:00 osoitteessa Lippu.fi.

Lue myös: Haloo Helsinki on tänä vuonna tärkeän kampanjan keulakuva: "Vastauksemme oli heti selvä"

Lue myös: IL: Haloo Helsingille tauko oli välttämätön: "Meilläkin on ystävät ja perheet"

Kilpailut

Uusimmat