Kuva: AOP

Demi Lovato julkaisi dramaattisen viestin, sai tarpeekseen kiertueista - "En pysty tähän enää"

14.09.2022 15:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Laulaja kertoi Instagramissa olevansa niin kipeä, että sängystä ylös pääseminen on hankalaa.

Laulaja Demi Lovato, 30, on kertonut lopettavansa kiertueiden tekemisen. Lovato kertoi asiasta Instagramin tarinoissaan, jotka hän kuitenkin päätyi poistumaan. Asiasta uutisoi muun muassa Billboard.

”Olen niin vitun kipeä, etten pääse sängystä ylös. En pysty tähän enää. Tämä seuraava kiertueeni on viimeiseni. Rakastan ja kiitän teitä”, Lovato kirjoitti.

Mainitsemallaan kiertueella Lovato viittaa ilmeisesti käynnissä olevaan kiertueeseen, jolla hän markkinoi hiljattain ilmestynyttä Holy Fvck -albumiaan. Artisti ei kertonut julkaisuissaan, mistä sairaudesta on kyse.

Lovato julkaisi vielä lisää Instagram-tarinoita, joissa hän otti kantaa tilanteeseensa. Hän jakoi julkaisut ennen keikkaansa Chilessä.

”Aion taistella tämän läpi nyt teitä varten. Tarvitsen apua laulamisessa, joten laulakaa lujaa”, Lovato kirjoitti.

Tähti vielä lisäsi, että häneltä lähtee hädin tuskin ääntä, joten hän tarvitsee paljon yleisön apua laulamiseen keikalla. Lovato oli ilmeisesti tyytyväinen yleisön osallistumiseen, sillä keikan jälkeen hän vielä kiitti yleisöään niin ikään Instagramin tarinoissaan.

Lovato on ottanut musiikkiurallaan uudenlaisen aluevaltauksen siirryttyään rock-musiikin tekemiseen häneltä odotetun popin sijaan. Hän on kertonut ottaneensa inspiraatiota esimerkiksi Kelly Clarksonin Since U Been Gone -megahitistä, jolla Clarkson uudisti aikanaan omaa soundiaan.

Disney-tähtenä julkisuuteen noussut Lovato on ollut aiemmin avoin kamppailuistaan päihderiippuvuuden ja mielenterveysongelmien kanssa. Tähti on avautunut esimerkiksi lähes hengen vieneestä yliannostuksestaan dokumentissa viime vuonna.

Lue myös: Demi Lovato hautasi pop-uransa ja teki rock-albumin: "Opin kunnioittamaan vihaani"

Lue myös: Demi Lovato lähettää suorasanaisen viestin alaikäisille: 'Vanhempien miesten tapailu ei ole okei'

Lähde: Billboard

Kilpailut

Uusimmat