Kuva: Petri Aho / Nelonen

The Voice Of Finland saa upouuden ohjelmaversion - tuomareina suomalaiset supertähdet

23.03.2022 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ohjelman tuomareina toimivat Ressu Redford, Tarja Turunen sekä Michael Monroe.

Upouusi The Voice of Finland: Senior -ohjelma alkaa Nelosella ja Ruudussa 20. toukokuuta.

The Voice of Finland: Seniorissa kuuluu vuosien saatossa karttunut elämänkokemus ja tulkinnan syvyys. Kilpailijoiden ikä vaihtelee 60–84-vuoteen ja heidät on valittu liki 200:n hakemuksen joukosta. 

The Voice of Finland: Seniorin punaisiin valmentajien tuoleihin istuvat pop-maailman kameleontti Ressu Redford, maailmantähti Tarja Turunen ja rock-legenda Michael Monroe. Tuttuun Voice-tapaan he päättävät pelkän äänen perusteella, haluavatko kilpailijan mukaan omaan tiimiinsä.

Michael Monroella on pitkä kokemus TVOFin valmentajan työstä, sillä hän oli mukana kausilla 1-6. Tarja Turunen puolestaan valmensi omia tiimejään TVOF-kausilla 4-5. Ressu Redford on tähtivalmentajien uusin tulokas.

The Voice of Finland: Senior eroaa muista TVOF-kausista siinä, että oman esityksensä jälkeen jokainen kilpailija saa palautetta.

- Vaikka me valmentajat ei painettaisikaan meidän nappulaa, niin kaikkien meidän tuolit kääntyvät kaikille laulajille, kertoo Tarja Turunen.

- Musta se on todella hienoa, että me annetaan palautetta suoraan kasvoista kasvoihin kaikille laulajille. Jos meillä on jotain rakentavaa tai mitä tahansa sanottavaa, niin he kuulevat sen suoraan meiltä, jatkaa Michael Monroe.

The Voice of Finland: Seniorin juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen.   

Lue myös: The Voice of Finlandin All Stars -kauden tähtivalmentajat paljastettiin - kaikki tuttuja vuosien takaa

Lue myös: Yllätysuutinen: Redrama jättää The Voice of Finland -ohjelman

Kilpailut

Uusimmat