Kuva: AOP

Judas Priest esiintyi K.K. Downingin kanssa Rock and Roll Hall Of Fame -tilaisuudessa

07.11.2022 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Judas Priestin esitteli tilaisuudessa kauhurockin legenda Alice Cooper.

Legendaarinen heavy metal -yhtye Judas Priest valittiin tänä vuonna arvostettuun Rock and Roll Hall of Fame -kunniagalleriaan. Kunniagalleriaan Judas Priestin tämänhetkisistä jäsenistä pääsivät laulaja Rob Halford, basisti Ian Hill, kitaristi Glenn Tipton ja rumpali Scott Travis. Aikaisemmista jäsenistä mukaan pääsivät kitaristi K.K Downing, rumpali Les Binks ja rumpali Dave Holland.

Judas Priestin esitteli tilaisuudessa kauhurockin legenda Alice Cooper.

- He määrittelivät sen heavy metal -soundin, jonka me tiedämme. Ja mitä voit sanoa Halfordin äänestä? Koskaan ennen huudot eivät ole tulleet samanlaisella laajuudella. Onko olemassa mitään tunnetta, jota Halford ei voisi ilmaista? Cooper muun muassa kehui.

Esittelyn jälkeen Judas Priest kapusi lavalle. Halfordin, Hillin, Richie Faulknerin, Tiptonin ja Travisin lisäksi lavalle astelivat Binks sekä Downing. Tällä kokoonapanolla kuultiin hittikappaleet You've Got Another Thing Comin', Breaking The Law ja Living After Midnight.

Kun kappaleet oli soitettu, pääsivät muusikot vielä ääneen.

- Olen se bändin homoseksuaali. Olemme kaikki osa heavy metallin yhteisöä, jossa ei ole väliä, miltä näytät, mikä on seksuaalinen suuntautumisesi ja mihin uskot tai et usko. Kaikki ovat tervetulleita, Halford muun muassa sanoi.

Fanien kuvaamia videoita tilaisuudesta näet alta tai Blabbermouthin sivuilta.

Perustajajäsen ja kitaristi K.K Downing erosi Judas Priestistä vuonna 2011 ja on sen jälkeen usein kertonut olevansa valmis palaamaan yhtyeeseen. Valitettavasti Downingin ja Judas Priestin muiden jäsenten välit ovat kylmentyneet.

Judas Priest perustettiin vuonna 1969 ja se on myynyt maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia levyjä.

Lue myös: Rob Halford sanoo, että Judas Priest on ollut yhteydessä K.K Downingiin yhteisesiintymisen tiimoilta

Lue myös: Judas Priest soitti klassikkokappaleensa livenä - viimeksi kuultu 40 vuotta sitten

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat