Kuva: AOP

Megadethin Dave Mustaine kertoo, kuinka paljon kiertäminen maksaa yhtyeelle - "Kallista touhua"

08.06.2023 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Megadeth-yhtyeen johtohahmo Dave Mustaine kertoo The Jeremy White Show -ohjelman haastattelussa, kuinka paljon Megadethilla palaa rahaa päivässä kiertueella.

Maailmalla inflaatio on nostanut valtavasti tuotteiden, palvelujen ja raaka-aineiden hintoja. Tämä näkyy myös muusikoiden kiertueilla ja monet artistit ovatkin kertoneet mediassa, kuinka kiertäminen on vaikeutunut huomattavasti. 

Megadeth-yhtyeen johtohahmo Dave Mustaine kertoo The Jeremy White Show -ohjelman haastattelussa, kuinka paljon Megadethilla palaa rahaa päivässä.

- Tämä on kallista touhua. Luulen, että se on noin 45 000 dollaria päivässä, kun istumme paikallamme. Ehkä jopa 52 000. Ne päivät, kun teemme keikan, ovat vielä kalliimpia, kun maksamme erilaisia palkkoja, hotellihuoneita, vakuutuksia ja muita. Bussit, bussikuljettajat, rekat ja kaikki maksavat.

Vastikään Avenged Sevenfoldin nokkamies M. Shadows sanoi, että Avengedin tuleva kiertue maksaa kaksi miljoonaa dollaria enemmän kuin ennen pandemiaa.

- Se voi olla niin, koska he käyttävät enemmän busseja. Meillä niitä on kaksi. Uskoisin, että koska he ovat menestyneitä, enkä siis tiedä, mutta saattaa olla, että esimerkiksi uudet yritykset haluavat promota bussejaan Avengedilla ja se saavat palkkioita, Mustaine kommentoi.

- Heillä on valtavasti busseja tai Shadows puhuu pitkästä aikavälistä. Bussit maksavat yleensä 5-10 tuhatta dollaria per viikko.

Lue myös: Megadethin Judas Priest -cover kuunneltavissa - "Yhtyeellä oli valtava vaikutus minuun"

Lue myös: Nyt se tapahtui - Megadeth esiintyi Marty Friedmanin kanssa

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat