Showpainija Hulk Hogan paljastaa – Hain Metallican basistin paikkaa!

04.11.2009 15:06 -

Yhdysvaltalainen painijatähti Hulk Hogan on ollut mukana monissa erilaisissa viihdemaailman projekteissa. Metal Hammer -raportoi kuitenkin miehen tuoreimmasta, hieman yllättävästä paljastuksesta - Hogan kertoo nimittäin hakeneensa aikaanaan Metallican basistin paikkaa.

- Kun Metallica haki uutta basistia otin bändiin heti yhteyttä. En kuitenkaan saanut hakemukseeni koskaan minkäänlaista vastausta. Olisin lopettanut painiurani välittömästi mikäli olisin päässyt yhtyeen basistiksi.

Metallijätti ei ole kuitenkaan ainut kokoonpano, minkä riveihin julkkispainija on mielinyt. Mies paljastaa varovaisesti suostueelleensa itseään myös toisen mammuttiyhtyeen riveihin.

- Olin Englannissa palkintogaalassa Mick Jaggerin ex-vaimo Jerry Hallin kanssa. Hän kertoi minulle Rolling Stonesin etsivän juuri tuolloin uutta basistia. Lähetin Hallille ison kasan fanikrääsääni ja pyysin häntä kertomaan Jaggerille minun olevan mahtava basisti. En kuullut heistä koskaan mitään.

70-luvun lopussa showpainiuransa aloittanut Hulk Hogan kohosi 80-luvulla superjulkkikseksi. Myöhemmin miestä on nähty näyttelemässä myös tv:ssä ja elokuvissa. Mies on perheineen tähdittänyt muun muassa Hurjat Hoganit -nimistä tosi-tv-sarjaa.

Kilpailut

Uusimmat