Kuva: AOP

Slipknot-laulaja Corey Taylor on jatkuvasti kivuissa - "Ihmiset eivät tajua, kuinka rankkaa tämä on"

13.09.2023 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Taylor sanoo, että hänellä on ehkä viisi vuotta jäljellä Slipknotissa.

50 vuotta joulukuussa täyttävä Slipknot-laulaja Corey Taylor kertoo tuoreessa haastattelussa, kuinka rajua työtä Slipknot-laulajana oleminen on.

Samalla Taylor sanoo, että hänellä on ehkä viisi vuotta jäljellä kyseistä uraa.

- Olen jo sanonut, että fyysisesti minulla on ehkä viisi vuotta jäljellä, mutta samalla yritän pitää itsestäni huolta. Se on vaikeaa. Ihmiset eivät tajua, että kun kävelen, olen lähes jatkuvasti kivuissa. Polviini sattuu, jalkoihini sattuu. En ole enää niin ketterä kuin olin nuorempana. Onneksi on tapa tehdä keikkoja niin, että ei tarvitse olla enää niin hullu, Taylor sanoo.

Taylor jatkaa, että vaikka Slipknotin kokoisella yhtyeellä pitäisi puitteet olla kunnossa, on matkustaminenkin hyvin rankkaa.

- Et elä kuin kotona ja olet jatkuvasti sen armoilla, mitä sinulle tarjotaan. Syöt paskasti, nukut paskasti, olet aivan paskassa ja yhdeksän kertaa kymmenestä soitat paskasti. Emme halua sitä. Se on rankkaa. Jopa meidän tasollamme kaikki ei ole aina kunnossa.

- Ihmiset näkevät sosiaalisesta mediasta eri puolen eivätkä tajua, miten rankkaa tämä on. Joskus on niin, että menemme lavalta suoraan lentokentälle ja seuraavaan paikkaan ja emme nuku juuri ollenkaan ja uuvumme. Henkilökunnalla se on vielä pahempaa, koska heidän pitää aina varmistaa, että kaikki on kunnossa, ennen kuin voivat ottaa päiväunet.

Vuonna 2019 Taylor sanoi Metal Hammer -julkaisun haastattelussa, että Slipknotin on mahdollista myös jatkaa ilman häntä.

- Jos en pysty enää tekemään tätä, niin lopetan. Sen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa sitä, että bändin pitäisi loppua. Jos en kykene itse laulamaan, niin joku muu voi sitten korvata minut. Olen miettinyt sitä ennenkin: Jos oikea persoona tulisi mestoille ja muut olisivat hänestä innoissaan, niin tietenkin vain lähtisin, Taylor sanoi.

Slipknotin lisäksi Corey Taylor laulaa myös Stone Sour -yhtyeessä.

Lue myös: Voisiko Slipknot jatkaa ilman Corey Tayloria? Kyllä, jos keulakuvalta kysytään

Lue myös: Slipknot-laulaja paljastaa karmivimman fanilahjan, jonka yhtye on saanut - "Haisi helvetin pahalle"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat