Kuva: AOP

Dream Theateriin palannut Mike Portnoy kiitollisena fanien reaktiosta - "Kiitos uskomattomasta vastaanotosta"

28.10.2023 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Keskiviikkona ilmoitettiin, että Portnoy on palannut Dream Theateriin. Fanit ovat ottaneet uutisen ilolla vastaan.

Keskiviikkona Dream Theater -fanit saivat iloisia uutisia, sillä yhtyeen perustajajäsen ja pitkäaikainen rumpali Mike Portnoy palaa Dream Theaterin rumpaliksi. Yhtye astelee seuraavaksi studioon nauhoittamaan seuraavaa albumiaan. 

Dream Theaterin sekä Portnoyn sosiaalisen median tilit ovat täyttyneet tuhansista onnitteluista ja innostuneista kommenteista. Portnoy sanoo, että on kiitollinen uutisen tuomasta huomiosta.

"Reaktiot tänään ovat olleet todella uskomattomia. Yritän edelleen pysyä mukana kaikissa viesteissä. Kiitos kaikille uskomattomasta vastaanotosta ja en malta odottaa seuraavaa aikakautta", Portnoy kiittää. Julkaisussa lukee myös "Ei ole samanlaista paikkaa kuin koti". 

Näet Pornoyn jakaman julkaisun alta tai tästä. 

Portnoy erosi perustamastaan Dream Theater -yhtyeestä vuonna 2010, kun hän kiersi Avenged Sevenfoldin kanssa. Tämän jälkeen yhtyeessä rumpalina on toiminut Mike Mangini.

Dream Theater on myynyt maailmanlaajuisesti yli 15 miljoonaa albumia ja se voitti Grammyn vuonna 2022. Yhtyeen tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Pull Me UnderAnother day sekä Panic Attack

Lue myös: Mike Portnoy palaa Dream Theaterin rumpaliksi

Lue myös: Suomalainen metalliyhtye Arion toimi Dream Theaterin lämmittelijänä - nyt keikasta on julkaistu video

Kilpailut

Uusimmat