Susan Boyle rikkoi ennakkomyyntiennätyksen maailmanlaajuisesti!

20.11.2009 07:36 - Eeva Rajala

Laulajasensaatio Susan Boyle on tehnyt maailmanlaajuisen ennätyksen, kertoo Billboard. Hänen tulevaa albumiaan on virallisesti tilattu ennakkoon Amazon.comin kautta eniten kaikista maailman levyistä.

Amazonin verkkokauppa on ollut toiminnassa 14 vuotta. I Dreamed a Dream julkaistaan ensi viikolla. Kyseessä on debyyttialbumi naiselta, joka myrskyn lailla valtasi muun muassa Youtuben Britain's Got Talent -esiintymisvideoillaan.

Amazon ei anna tarkkoja tilauslukuja, mutta kertoo että albumin ennakkotilaukset ohittivat muun muassa japanilaisen rockbändin Mr.Childrenin hittialbumin ja brittiläisen poikabändi Take Thatin kokoelman.

- Susanin albumi on selvästi valtaamassa asiakkaidemme sydämet ympäri maailmaan, kertoo Amazon.comin vanhempi musiikkijohtaja Craig Pape.

Boyle sijoittui toiseksi taanoin Britain's Got Talent -kisassa tanssiryhmän vieden voiton. Boyle allekirjoitti levytyssopimuksen kisatuomari Simon Cowellin kanssa. Hän esiintyi America's Got Talent -kisassa syyskuussa ja lauloi albumilta The Rolling Stones -coverbiisin Wild Horses.

Kilpailut

Uusimmat