Konelegenda levyntekoon: En ole tehnyt vielä tarpeeksi urani tappamiseksi

21.01.2010 14:32 -

Amerikkalainen elektromuusikko Moby on päättänyt alkaa työstää uutta albumia, joka eroaa artistin mukaan suuresti miehen aiemmista teoksista.

Moby kirjoittaa Facebook-fanisivustoillaan aloittavansa seuraavan albumin tekemisen höllentyneen keikkatahdin vuoksi. Kirjoituksessaan Moby vitsailee uuden albumin olevan pääasiallisesti orkestraalinen ja akustinen, koska mies ei ole tehnyt vielä tarpeeksi uransa tappamiseksi.

- Levyllä saattaa olla muutamia elektronisia elementtejä, mutta toiveeni on tehdä 99 prosenttisesti orkestraalinen ja akustinen albumi. Tämä on minulle todella erilainen lähestymistapa tehdä levyä, koska aiemmat albumini olen tehnyt makuuhuonestudiossani outojen laitteiden ja muutamien ystävieni kanssa, Moby kirjoittaa.

Uudella albumilla tulee Mobyn mukaan olemaan paljon akustisia soittimia ja vierailevia vokalisteja. Moby suunnittelee julkaisevansa uutukaisensa vuoden kuluttua ja levynteon tiimellyksessä mies aikoo dokumentoida prosessia Facebook-fanisivustoillaan.

- Toivon mukaan pystyn dokumentoimaan prosessia niin rehellisesti kuin mahdollista. Tosin saatan jättää laittamatta kuvia, joissa näytän liian vanhalta tai lihavalta.

Moby tunnetaan musiikkimaailmassa värikkäänä persoonana ja elektronisen musiikin velhona. Vegaaniksi ja ympäristönsuolelijaksi tunnustautunut mies on pyörinyt elektronisen musiikin piireissä jo vuosikymmeniä ja ehtinyt julkaista jo yhdeksän studioalbumia.

Kilpailut

Uusimmat