Promoottori: Guns N' Rosesin esiintyminen ei täysin varmaa

04.02.2010 18:31 - Katariina Näreaho

Suomessa järjestetään ensi kesänä useampiakin suuria musiikkitapahtumia. Promoottori Kalle Keskisen mukaan ei ole vielä täysin varmaa, saadaanko Guns N' Roses esiintymään Helsingissä järjestettävällä superfestivaalilla.

Iltalehti uutisoi aiemmin tänään tulevasta Helsinki Live 2010 -festivaalista, jonka pääesiintyjänä nähtäisiin legendaarinen Guns N' Roses. Promoottori Kalle Keskinen kertoi kuitenkin Voicelle, ettei mitään ole lyöty vielä lukkoon.

- Olisi toivottavaa jos se saataisiin sinne, mutta se ei ole vielä 110 prosenttisesti varmaa, Keskinen sanoo.

Keskisen mielestä vielä tässä vaiheessa festivaalin paikka ja muut asiat ovat tärkeämpi uutinen, kuin esiintyjä. Hän kuitenkin vahvistaa, että festivaali ollaan järjestämässä 5. kesäkuuta Käpylän liikuntapuistoon ja ulkomaisia esiintyjiä festarille on mahdollisesti tulossa 7-9. Muita artisteja Keskinen ei viitsi paljastaa.

- Se on valitettavasti niin, että kyllä meillä pitää olla allekirjoitetut paperit, ennen kuin voidaan julkaista niitä asioita.

Keskisen mukaan Speed Promotions yrittää järjestää asiat niin, että artisteja päästäisiin julkistamaan enemmänkin parin viikon sisällä. Lipunmyynti aloitetaan samoihin aikoihin.

Kilpailut

Uusimmat