Gunnareiden Suomen-keikasta megapalkkio!

24.02.2010 09:38 -

Kesäkuussa Helsingin Käpylän urheilupuistossa esiintyvä Guns N' Roses lähentelee keikkapalkkiollaan Suomen ennätystä, kertoo Iltalehti.

Lehden tietojen mukaan legendaarinen rock-yhtye kuittaa Suomen-vierailustaan miljoona dollaria eli noin 760 000 euroa. Yhtyeen Suomeen tuovan Speed Promotionsin promoottori Kalle Keskinen ei ota kantaa summaan.

- Mutta sen voin myöntää, että se on kalleimpia meidän koskaan Suomeen tuomia artisteja tai yhtyeitä. Mielestäni hinta on täysin perusteltu, sillä lähes jokainen meistä suomalaisista on jossain elämän vaiheessa ollut tai on yhtyeen jonkinasteinen fani, Keskinen sanoo.

Helsinki Live 2010 -festivaalin budjetti on noin parin miljoonan euron hujakoilla. Mikäli lipputavoite täyttyy, lipputuloja saadaan bruttona 3,5 miljoonaa euroa.

Helsingin Käpylässä järjestettävän kaupunkifestarin kapasiteetti on tällä hetkellä 40 000 ihmistä. Lisälupia on mahdollista saada, joten voi olla, että jopa 50 - 60 000 ihmistä näkee Axl Rosen luotsaaman ysärisuosikin Helsingissä ensi kesänä.

Tällä hetkellä muita varmistuneita artisteja Helsinki Live 2010 -tapahtumaan ovat Danko Jones ja Skunk Anansie. Huhujen mukaan yksipäiväisessä tapahtumassa nähtäisiin myös The Prodigy.

Speed Promotions julkaisee vielä 2 - 3 esiintyjää viikon sisään.

Kilpailut

Uusimmat