Kanadalaisrokkari: Kuka sanoisi EI Tim Burtonille?

14.03.2010 12:55 - Eeva Rajala

Kanadalaisrokkari Avril Lavigne esittää Alice-nimisen kappaleen Liisa Ihmemaassa -elokuvan toisella soundtrackilla. Lavignen mukaan kukaan ei voisi sanoa ei tällaiselle mahdollisuudelle.

- Kysyin itse saanko tehdä kappaleen levylle. Tapasin Burtonin, joka näytti pätkiä elokuvasta. Sitten hän soitti ja halusi käyttää kappalettani. Se oli huikeaa, koska en tiennyt mikä oli vastaus. Oli todella mahtava kokemus saada kappale mukaan, Lavigne kertoo Voicelle.

Lavigne varasi kappaleen rutkasti kirjoitusaikaa, sillä halusi tehdä siitä täydellisen. Joskus nainen voi tehdä biisin päivässäkin, muttei halunnut ottaa riskiä tässä tapauksessa.

- Kun kyseessä oli Burton-elokuva, halusin pitää kappaleen synkähkönä. Se vaikutti kappaleen sävellykseen. Sanoituksiin taas vaikutti tarinan Liisa. Luin hänen kokemuksiaan kaninkoloon putoamisesta ja Ihmemaahan saapumisesta, edessä olevasta seikkailusta, selviytymisestä ja oman vahvuuden löytymisestä, Lavigne kertoo Voicelle.

Avril Lavignen Alice-kappale kuullaan Liisa Ihmemaassa -elokuvan lopputekstien aikana. Kappale on mukana myös levyllä, joka sisältää tarinan ja elokuvan inspiroimia biisejä.

Kilpailut

Uusimmat