Myllysilta halutaan räjäyttää musiikkivideolla - tässä syy

17.03.2010 11:54 - Eeva Rajala

Turkulainen levy-yhtiö Hype Records tahtoisi räjäyttää vajoavan Myllysillan musiikkivideolla. Levy-yhtiön toimitusjohtajan Tommi Liimataisen mukaan räjäytys haluttaisiin turkulaisen The Grammers -yhtyeen videolle.

- Ajatus lähti siitä, kun sain käsiini kulttuuripääkaupunki 2011 -vihkosen. Siellä ei oltu huomioitu populaarikulttuuria ollenkaan. Silta on menossa muutenkin jokeen. Ne ei sitä Selinille suostunut antamaan niin ajattelin, että kai sitä voisi käydä keräämässä tyhjiä pulloja kauppaan ja lyödä hintaa tiskiin, Liimatainen kertoi turkulaiselle Radio Sadalle.

Liimataisen mukaan sillan räjäyttämisellä saataisiin eloa kulttuurikaupunki-ideointiinkin. Turun kaupunki ei ole vielä kommentoinut ehdotusta. Mahdollinen ajankohta räjäytykselle olisi kuitenkin aikaisintaan keväällä, kun lumet ovat sulaneet.

- Kyllähän jokainen rock n' rollista jotain tajuava ymmärtää sen, että olisihan se hyvännäköistä, kun kertosäkeeseen mennään, niin silta lentää takana. Siinähän on kulttuuria kerrakseen. Siinä olisi kulttuuria ja historiaa samassa paketissa, Liimatainen jatkaa.

Kilpailut

Uusimmat