Disco Ensemble -laulajan hupaisa keikkamuisto: Jäin perseestä jumiin lavalle

17.05.2010 14:20 -

Ensi viikolla uuden The Island of Disco Ensemble -levynsä julkaiseva Disco Ensemble tunnetaan energisenä livebändinä. Laulaja Miikka Koivisto kertoi Voicelle, että välillä lavalla kohkaaminen on johtanut hupaisiin tilanteisiin.

- Oltiin keikalla Pohjois-Espanjassa ja kaaduin takamukselleni lavan eteen. Jäin sitten perseestäni kiinni kahden monitorin väliin ja pyristelin siinä loukossa puolen biisin ajan. Se oli toisaalta ihan hauskaa, vokalisti muistelee.

Tuoreen levyn myötä bändi suuntaa jälleen kiertueelle, joka ulottuu tuttuun tapaan myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Koiviston mukaan keikkailu on melko samanlaista joka puolella.

- Nyt esimerkiksi Espanjanssa on joitain uusia paikkoja joissa ei olla aiemmin käyty, joten ne klubit ovat pienempiä. Siellä me ollaan paikalliselle yleisölle uusi bändi. Uusiin paikkoihin pääseminen on tietysti aina jännittävää, mutta puitteet eivät loppupeleissä kuitenkaan eroa toisistaan.

The Island of Disco Ensemble ilmestyy 26.5. Yhtyettä pääsee tuoreen levyn puitteissa näkemään keikalla seuraavan kerran 29.5 Helsingin Tavastialla.

Uusimmat