Olympiastadionin ulkopuolella yöpyneet U2-fanit: Oli liskojen yö

19.08.2010 10:00 - Eeva Rajala

Ensimmäiset U2-keikalle jonottavat saapuivat Olympiastadionin edustalle eilen. Kotkalainen Ina kertoi Voicelle, että tunnelma yön jälkeen on melko väsynyt.

Eilen oli stadionin lähettyvillä olleiden vartijoiden kanssa tullut ongelmia. He olivat tulleet sanomaan, ettei stadionia ympäröivän aidan vieressä voinut tuolloin vielä jonottaa. Vartijat olivat käskeneet tulla takaisin seuraavana aamuna. Ina oli ystävänsä Lauran kanssa viettänyt yön siis läheisillä kallioilla.

- Oli aika liskojen yö, yö meni aika horteessa. Meillä on Maclight turvanamme. Yön aikana jostain kuului kova rusahdus ja ajateltiin, että tuleeko jostain karhu, väsyneen tuntuinen Ina selitti Voicelle.

Yksinkertainen syy Inan ja Lauran pitkään jonotusprojektiin on se, että tytöt pääset aivan lavan eteen parhaille paikoille. Mutta mikä nuoria suomalaistyttö kiinnostaa vanhoissa irlantilaisissa ukoissa?

- Ehkä Bono. Ja mieluiten nahkahousuissa!

U2 konsertoi Olympiastadionilla huomenna ja lauantaina. Lämppäri Razorlight aloittaa soittonsa noin klo 19.15 ja U2 saapuu lavalle noin klo 20.45. Konsertit päättyvät arvioiden mukaan noin klo 23.00.

Kilpailut

Uusimmat