Pariisin kevät -solistin kalsareiden vilauttelu puhuttaa

24.08.2010 12:26 - Eeva Rajala

Tuoreessa Rumba-lehdessä on julkaistu arvio Pariisin kevät -yhtyeen taannoisesta Helsingin Tavastian-keikasta. Arvostelusta käy ilmi, miten solisti Arto Tuunelan Björn Borg -kalsarit olivat vilkkuneet näkyvästi yleisöön.

- Hellyttävä liikehdintä toimii jo itsessään, joten miehen ei tarvitsisi edes tulla turva-aidan yli liehakoimaan yleisöä. Sitä paitsi aidalla keikkuessaan Tuunela syyllistyi Björn Borg -kalsareidensa mainostukseen, mutta se ei näytä haittaavan naisvaltaista yleisöä, arviossa kirjoitetaan.

Tuunela naureskelee asiaa Voicelle ja sanoo huomanneensa takahuoneessa ennen kyseistä eikkaa, miten hänen kalsarinsa näkyy. Ongelmana oli, ettei hänen oma vyönsä riittänyt pitämään housuja tarpeeksi ylhäällä.

- Lainasin miksaajan vyötä, koska basisti huomautti, että "Arto, Björn Borg muuten piiloon". Mutta sitten se meni tällä tavalla. En ole lukenut vielä arvostelua, mutta ihan sama. Meillä on Björnin kanssa hyvä suhde, Tuunela naureskelee.

Pariisin kevät -yhtyeeltä muistetaan etenkin kappaleet Pikku Huopalahti ja Tämän kylän poikii. Ensimmäisen virallisen keikkansa bändi heitti Ilosaarirockissa. Seuraavat Pariisin keväällä on syyskuun puolessa välissä.

Kilpailut

Uusimmat