Aerosmithin ura vaarassa loppua - jälleen kerran?

12.09.2010 15:27 -

Aerosmith-yhtyeen toiminta on ollut enemmän tai vähemmän saippuaoopperamaista jo pidemmän aikaa muun muassa muusikoiden välisten kiistojen vuoksi. Tilanne vaikuttaa jälleen kerran melkoisen epävarmalta.

Viime aikojen ahkerimmin esiin Aerosmith-leiristä nousseet uutiset ovat liittyneet laulaja Steven Tylerin uuteen pestiin American Idol -sarjan tuomarina, sekä siihen, etteivät bänditoverit ole solistin uudesta työstä kovinkaan innoissaan. Nyt Tylerin kanssa jopa lavalla näkyvästi yhteen ottanut kitaristi Joe Perry kertoi The Calgary Herald -lehdelle, ettei tiedä mitä tulevaisuus tuo yhtyeelle tullessaan.

- Käytännössä syyskuun puolivälissä heitettävän Vancouverin konsertin jälkeen minulla ei ole enää työtä Aerosmithissä. Kyseessä ovat viimeiset keikkamme todella pitkään aikaan. En tiedä milloin me kaikki viisi olemme taas yhdessä tien päällä.

Reilu vuosi sitten kitaristi spekuloi, että olisi hyvinkin mahdollista hankkia Tylerin tilalle uusi laulaja. Samaa mies sanoo tälläkin kertaa.

- En aio odotella kahta vuotta, kunnes hän (Tyler) palaa takaisin bändiin. Meitä on neljä hyvää jätkää, ja jos löytäisimme uuden vokalistin, ei olisi mitään syytä miksi emme voisi jatkaa ihmisten viihdyttämistä.

Lähde: Calgary Herald

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat