Hämmentävä yhteistyö: Rääväsuinen Petri Nygård ja kotimainen hevibändi

19.10.2010 17:01 -

Paluun vuonna 2010 tehnyt suomihiphopin rääväsuu Petri Nygård julkaisee uuden Sarvet esiin -sinkun marraskuussa. Vuoden 2011 alussa julkaistavalta Kaikki tai ei mitään -albumilta lohkaistulla ensimmäisellä sinkulla pahennusta aiheuttaa Petrin lisäksi yksi suomimetallin ykkösnimistä eli Mokoma.

Mokoma ja Nygård kulkevat yhteistyönsä kanssa muun muassa Run DMC:n ja Aerosmithin sekä Public Enemyn ja Anthraxin jalanjälkiä. Vastaavaa yhteistyötä ei kuitenkaan ole Suomessa nähty.

Petrin mukaan yhteistyö Mokoman ja erityisesti vokalisti Marko Annalan kanssa lähti liikenteeseen komeasti yhteisen vahvan hevidiggailutaustan ansioista.

Myös Sarvet esiin -video julkaistaan 10.11. ja se saa ensi-iltansa Petrin YouTube -kanavalla. Videolla on mukana niin Petri, Mokoma kuin itse vanha vihtahousu. Muitakin metallikansalle tuttuja hahmoja saattaa videolla vilahdella.

Pientä maistiaista videosta saadaan jo nyt:

Petri Nygård feat. Mokoma: Sarvet esiin -sinkku kaupoissa ja video netissä keskiviikkona 10.11.2010. Kaikki tai ei mitään -albumi löytyy kaupoissa alkuvuodesta 2011.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat