Esimakua ennenjulkaisemattomista Michael Jackson -biiseistä

05.11.2010 14:06 -

Michael Jacksonin kuolemasta on kulunut reilu vuosi, mutta popin kuninkaan musiikki elää yhä vahvana. Jacksonin ennenjulkaisematonta materiaalia tullaan kuulemaan ensi viikolla, mutta  faneille on luvassa esimakua jo tänään.

Jacksonin Breaking news -niminen single julkaistaan maanantaina 8. marraskuuta. Kappale on kuunneltavissa michaeljackson.com-sivustolla viikon ajan. Single on levytetty New Jerseyssä vuonna 2007, mutta nyt se on saanut studiossa viimeisen silauksensa. Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu Jacksonin 14. marraskuuta julkaistavalta Michael-albumilta.

Innokkaimpien fanien iloksi michaeljackson.com-sivustolla julkaistaan tänään uuteen albumiin liittyvää materiaalia. Fanit voivat myös tilata sivustolta ennakkoon Jacksonin uutta albumia, mutta vain tänään perjantaina. Albumin voi tilata ennakkoon täältä

Fanit voivat myös jatkossa nauttia Jacksonin musiikista Michael Jackson The Experience -nimisen tanssi- ja laulupelin avulla. Peli julkaistaan Nintendo Wiille, Playstation Portable ja Nintendo Ds -käsikonsoleille 23. marraskuuta sekä Xbox 360 ja Playstation 3 -pelikonsoleille vuoden 2011 alussa.

Lähde: ryanseacrest.com

Kilpailut

Uusimmat