Anna Abreu valmis Idols-tuomariksi

26.01.2011 12:24 - Eeva Rajala

Idolsin uusi kausi käynnistyy MTV3:lla ensi viikon torstaina. Kolmannella Idols-kaudella julkisuuteen ponnahtanut Anna Abreu voisi hyvin kuvitella olevansa kisan tuomaristossa - mutta vain vierailevana tähtenä.

Anna kertoo Voicelle, ettei haluaisi missään nimessä vakiokasvoksi tuomaristoon. Hän uskoo, että se vahingoittaisi hänen laulajanuraansa.

Esimerkiksi Briteissä laulajatar Cheryl Cole on toiminut X Factor -kisan tuomarina vuodesta 2008 lähtien. Aiemminhan Cole oli osallistunut Popstars: The Rivals -kykykisaan ja sittemmin hänet on tunnettu Girls Aloud -yhtyeen jäsenenä. Tällaiseen Abreu ei lähtisi mukaan.

- Siitä tulisi Idols-tuomarin leima. Jos mietitetään Cheryl Colea ja lukee niitä juttuja, niin "X Factor -tuomari Cheryl Cole" on se juttu. Haluaisin olla pelkästään laulaja ja artisti ammatiltani, Anna täsmentää.

Abreu muistaa oman Idols-kautensa jännittävänä ja dramaattisena. Samalla kun aika oli stressaavaa, oli se myös ihanaa kaiken uuden ja mahtavan keskellä. Annan mukaan kisa-aika oli myös kuluttavaa, kun kaikki arvostelivat koko ajan. Hän ei osaa antaa neuvoa uusille kisaajille, sillä jokainen kokee jutun omalla tavallaan.

Idolsin viides kausi alkaa MTV3:lta Kuopion koelauluilla ensi viikon torstaina klo 20.00. American Idolin uusi kausi alkaa puolestaan Subilla tulevana maanantaina klo 20.00.

Kilpailut

Uusimmat