Andy McCoy ilmestyi suomalaisrokkareiden takahuoneeseen puukkoa heilutellen

10.02.2011 13:14 -

Perjantaina uuden Slave for the Glory -sinkun julkaisevan Lovex-yhtyeen muusikot intoutuivat muistelemaan Voicen haastattelussa erästä hämmentävää kohtaamistaan Andy McCoyn kanssa.

Lovexin laulaja Theon ja kitaristi Vivian kertoivat tavanneensa Andyn jokunen vuosi sitten tapahtumassa, jossa niin Lovex, kuin tuolloin vielä kasassa ollut Hanoi Rocks olivat soittamassa. McCoy oli astellut Lovexin keikan jälkeen bändin takahuoneeseen hämmentävissä merkeissä.

- Andy tuli sinne "vesiselvänä" heilutellen puukkoa. Ihmeteltiin, että mitä ihmettä se meinaa. Sitten mies tuli luokseni ja ehdotti vedonlyöntiä 20 eurosta. Andyllä oli joku tulitikkuarvoitus, jossa muutamaa tikkua siirtämällä piti saada aikaan uusi kuvio. Kun en sitä osannut ratkaista, niin Andy nappasi setelin taskuunsa, eikä edes näyttänyt onko sitä mahdollista ratkaista, Theon naureskelee.

Pari vuotta matalampaa profiilia pitänyt Lovex on kaikessa hiljaisuudessa valmistellut kevään aikana ilmestyvää uutta levyään. Muusikot kertovat myös mielivänsä kovasti jälleen keikkalavoille.

- Ollaan treeniksellä väännetty pitkään uusi biisejä. Onhan se keikkailu vaihtelua treenikseen, kaikkia rakkaita faneja on erityisesti kova ikävä.

Kilpailut

Uusimmat