Ilosaarirock paljasti lisää esiintyjiä

24.05.2011 08:41 -

Heinäkuussa juhlittava Ilosaarirock on saanut nyt ohjelmansa valmiiksi. Viimeisinä artistilisäyksinä festivaali on kiinnittänyt brittiläisen ska-suuruus Madnessin sekä yhdysvaltalaisen soul- ja hip hop -artisti Cody ChesnuTTin.

Lontoossa perustettu ska-yhtye Madness täyttää tänä vuonna jo 35 vuotta, mutta ottaa yhä vaivattomasti haltuunsa Euroopan jättifestivaalien päälavat. Muun muassa Our House, Baggy Trousers ja House of Fun -hiteistään tunnettu, brittipoppia ja skata yhdistelevä kokoonpano ei silti ole jäänyt lepäilemään vanhojen hittiensä loisteeseen - uusin Madness-levy ilmestyi vuonna 2009.

Toinen Ilosaarirockin uusista julkistuksista on yhdysvaltalainen soulin ja hiphopin kulttihahmo Cody ChesnuTT. Mies tunnetaan parhaiten The Roots-yhtyeen versioimasta megahitistä The Seed (2.0), joka on ChesnuTTin kynästä lähtöisin.

- Uudet kiinnitykset vahvistavat Ilosaarirockin rytmimusiikin kattausta, joka on tänä vuonna erityisen kova. Madness, Cody ChesnuTT, Aphex Twin, Gentleman ja kotimaiset artistit takaavat, ettei ainakaan tansseista ole heinäkuussa pulaa. Meillä on yhteensä 13 artistia kotimaan ulkopuolelta ja tyylien kirjo on melkoinen, mutta hyvin Ilosaarirockin näköinen, toteaa festivaalin ohjelmapäällikkö Panu Hattunen.

Ilosaarirock järjestetään 15.7.-17.7. Koko festarin ohjelmiston näet Ilosaarirockin nettisivulta.

Uusimmat