Jare&VilleGalle paljastavat noloimman keikkamokansa

01.06.2011 15:00 -

Hurjaa suosiota nauttivat räppärit Jare&VilleGalle ovat vasta uransa alussa, eivätkä miekkoset ole vielä ehtineet tehdä yhdessä kovinkaan montaa keikkaa. Duo paljasti Voicelle, mikä kommellus on tähän mennessä pinttynyt noloimpana mieleen.

Jare&VilleGalle olivat joitain kuukasia sittenesiintymässä Jääkiekkoliiton kutsumana eräässä Suomen maaottelussa. Kyseessä oli yksi miesten ensimmäisistä yhteisistä esiintymisistä ja kaikki ei mennyt aivan putkeen.

- Siellä järjestelyt olivat huonosti hoidettu, lavalla ei ollut edes monitoreja, eli ei kuultu itseämme. Kun alettiin heittämään biisiä, niin jäädyttiin täysin! Jare unohti kokonaan sanat ja itse vedin miten sattuu. Se oli niin nolo juttu, ettei kehdattu jäädä katsomaan matsia halliin, VilleGalle muistelee.

Jare&VilleGallen "urheiluräp" on konseptina omintakeinen, eivätkä miehet muista kuulleensa täysin vastaavanlaista teemaa toteuttavia artisteja Suomen rajojen ulkopuolellakaan.

- Suomessahan on nyt tietysti Poika (Saunoo) biisin esittävä Poju, joka myös hieman räppää urheiluteemalla.
- Olisi pitänyt varmaan lähteä jenkkeihin suoraan ja ruveta vetämään siellä, niin pääsisi rahoihin käsiksi, VilleGalle nauraa.

Jare&VilleGallea pääsee näkemään kesän aikana lavoilla ympäri Suomen. Duo esiintyy muun muassa Provinssirockissa ja Ruisrockissa, sekä keskikesän ykkösjuhlassa, The Voice Juhannus Himosfestivaleilla.

Kilpailut

Uusimmat