Lauri Ylösen roisi uutuusvideo: Suutelevia seksipommeja, strippaamista ja viinaa

16.06.2011 13:40 -

Lauri Ylöseltä ilmestyi muutama päivä sitten uuden In The City -sinkun musiikkivideo. Videossa nähdään myös kohtauksia, jotka eivät välttämättä sovi perheen pienimpien silmille.

In The City -videon pääosissa seikkailee Amanda-käsinukke, joka tähditti myös edellistä Heavy-videota. Tuoreessa pätkässä liikutaan muun muassa Las Vegasissa, jossa nukke juhlii alkoholinhuuruisessa strippibaarissa.

Myöhemmin videossa nähdään myös kolme muodokasta kaunotarta, jotka juhlivat aluksi railakkaasti limusiinissa ja sen jälkeen alusvaatteisillaan hotellihuoneessa. Yksi naisista on sattumoisin bikinimissi Maisa Torppa, joka on hiljattain yhdistetty Satu Tuomiston poikaystävään, ex-kiekkoilija Pasi Nielikäiseen.

Lauri itse kertoi Voicelle, että tarkoitus oli saada aikaiseksi pilke silmäkulmassa tehty musiikkivideo, joka ei kuitenkaan ole aivan lasten silmille.

- Käytiin kuvaamassa Las Vegasissa ja Los Angelesissa, jotta saadaan mukaan kunnon Amerikan meininkiä. Videota on kuvattu myös Suomessa - yritettiin saada Helsinki näyttämään Vegasilta, missä oli haastetta. Humoristisella linjalla mennään.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat