'Oksentaminen ja oluen juominen' oli liikaa? Suosittu jenkkibändi perui kiertueensa

02.08.2011 12:46 -

Kings Of Leon -yhtye on perunut käynnissä olleen Jenkki-turneensa loput konsertit.

Kings Of Leon on ollut lähipäivinä ahkerasti otsikoissa, kun yhtye joutui keskeyttämään perjantaisen Houstonin konserttinsa laulaja Caleb Followillin poistuttua lavalta "oksentamaan ja juomaan olutta". Tämä aiheutti suurta hämmennystä yleisössä sekä muissa bändin muusikoissa.

Vielä eilen yhtye kertoi korvaavansa keikan syyskuussa, mutta nyt julkistetussa tiedotteessa ilmoitetaan bändin peruvan kiertueensa loput 26 keikkaa.

- Olemme pahoillamme, mutta Kings Of Leon peruuttaa koko loppukiertueensa Caleb Followillin ääniongelmien ja väsymyksen vuoksi.

- Bändi on todella pahoillaan, mutta jotta he voisivat antaa faneille heidän ansaitsemansa keikat, heidän on otettava tauko.

Yhtyeen jäsenet ovat valottaneet Twitterissä, että tunnelmat bändin rivistössä eivät tällä hetkellä ole kaikkein parhaat. Rumpali Nathan Followill kuitenkin painottaa, ettei tilanteesta kannata olla liian huolissaan.

- Olemme todella harmissamme kiertueen peruuntumisesta, pahoittelut faneillemme. Tarvitsemme kuitenkin nyt lepoa. Kiitos, että ymmärrätte. Emme ole hajoamassa.

Kilpailut

Uusimmat