Suomalaisen Idols-suosikin ensisingle kertoo Iron Maidenin basistista

24.08.2011 17:14 -

17-vuotias Martta Hakala nousi viime keväänä Idols-ennakkosuosikiksi, mutta päätti viheltää itse pelin poikki. Nyt nuoren laulajan musiikillisesta linjasta saadaan esimakua tuoreen Steve Harris -nimeä kantavan singlen muodossa.

Hakalan uutuussinkku on saanut nimensä Iron Maidenin basistin Steve Harrisin mukaan. Kappale sai alkunsa Martan omasta fanisuhteesta maailman suurimpaan raskaan sarjan yhtyeeseen.

- Olin Maidenin keikalla ystävän kanssa ja juoksimme lipuntarkastajien läpi kentän eturiviin, vaikka meillä oli vain katsomopaikat.

- Onnistuimme! Keikkafiilis oli ylimmillään ja samaa mahtavaa tunnelmaa halusin välittää myös biisiin. Kappaleen laukkakomppi on sekin vähän pöllitty Harrisilta, koska hän käyttää sitä melkein joka biisissä bassossaan, Martta valottaa kappaleen taustaa.

Vuosien varrella useammankin soittimen varressa viihtynyt Martta on kirjoittanut kappaleen yhdessä tuottajien Hank Solon ja Tom Aeionin kanssa. Laulaja työstää parasta aikaa ensimmäistä levyään, jossa on mukana myös muita nimekkäitä tekijöitä, kuten PMMP:sta tuttu Paula Vesala.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat