Ruotsalaiset säikäyttivät suomalaisbändin: Putka uhkaa jos penis vilahtaa

19.10.2011 11:00 -

Turmion Kätilöt -metalliyhtye päätti ruotsalaisten Pain- ja Engel-yhtyeiden kanssa tehdyn Euroopan-kiertueen eilen Ranskan Strasbourgiin. Suomalaismuusikot joutuivat turneen viimeisen keikan tiimoilta yllättävään tilanteeseen.

Ruotsalaisbändien kanssa Eurooppaa ristiin rastiin kiertänyt Turmion Kätilöt ei lava-aktiviteettiensa suhteen turhia kursaile ja suomalaista miesvartaloa onkin esitelty silloin tällöin hyvin anteliaasti. Tämän tiimoilta kiertuekumppanit päättivätkin vedättää suomalaisia aiheeseen liittyvällä källillä.

- Ranskan poliisi soitti just kiertuemanagerille, että peniksiä ei saa näyttää lavalla. Saksan polizei oli ilmoittanut ranskalaiselle kollegalleen, että eilen oli saksan keikalla kulli vilahtanut ja nyt poliisi on tulossa vahtimaan meidän keikkaa. Uhkasivat suoraan putkalla jos pilejä vilahtaa, kirjoittaa basisti Master Bater kiertueblogissa.

Pian kuitenkin selvisi, että kyseessä oli länsinaapureiden viimeisen keikan kunniaksi järjestämä vedätys.

Jäynien teko ei kuitenkaan loppunut vielä tähän, vaan esiintymisen alkaessa Turmion Kätilöt huomasivat myös lavalla jotain tavallisuudesta poikkeavaa.

- Kun mentiin lavalle, niin mikeissä oli dildot teipattuna, kaikilla lavateknikoilla oli nenäkullinaamarit.

- Rummut oli perunajauhotettu ja vesien tilalle oli vaihdettu vodkaa. Peruskällejä rundin päätteeksi, rakkaudella.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat