Suomalaisten kauneimmat rakkaustarinat päätyivät musiikkivideolle - katso

09.12.2011 15:02 - Mikko Räsänen

Kristiina Wheelerin keräsi suomalaisten kauneimpia rakkaustarinoita ja valitsi koskettavimmat niistä uutuusvideolleen.

Kristiina Wheelerin uutuuskappaleen Sininen Sydän -musiikkivideota varten kerättiin Kristiinan fanien lähettämiä rakkaustarinoita. Koskettavimmat tarinat pääsivät mukaan kappaleen musiikkivideolle. Videolla ei käytetty näyttelijöitä, vaan kuvauksiin pyydettiin rakkaustarinoiden lähettäjät.

Katso video alta:

Jos musiikkivideon tarinat herättävät kiinnostuksen, voi niihin tutustua tarkemmin alta. Ensimmäisenä tarinansa kertoo 17-vuotias Suvi-Tuulia, jonka koskettava kertomus ensirakkaudesta saa niin kertojan kuin tarinaa kuuntelevan Kristiinan itkemään:

Tamperelainen Sanni, 21, löysi elämänsä suuren rakkauden sairaalasta, johon Sanni oli joutunut itsemurhariskin takia. Sanni ja hänen tyttöystävänsä ovat nyt toinen toisilleen tärkeimmät tukijat. Sanni kuvailee rakkauttaan Jennyyn niin, että "ilman sinua en voi hengittää"

Hauholainen Rane, 37, joutui kulkemaan pitkän tien ennen kuin sai ihastuksensa omakseen. Aluksi rakkauden kohde sattui olemaan naimisissa. Kun ero tuli, päätyi kaunotar neljäksi vuodeksi seurustelemaan Ranen ystävän kanssa. Tarinalla kuitenkin sai lopulta onnellisen lopun myös Ranen kannalta.

Turkulainen Mea, 25, tajusi löytäneensä elämänsä rakkauden heti, kun näki samalle luokalle tulleen rumpalipojan. Mea ei kuitenkaan tehnyt itse aloitetta, vaan pari päätyi yhteen, koska rumpalikin oli huomannut kauniin Mean, ja sai Mean syntymäpäivästä hyvän syyn tehdä lähempää tuttavuutta.

Kilpailut

Uusimmat