Saiko Beyonce keskenmenon? Kuuntele Jay-Z:n tunteikas kappale

10.01.2012 08:15 - Eeva Rajala

Lauantaina isäksi tullut Jay-Z on jo ehtinyt omistaa kappaleen hänen ja Beyoncen yhteiselle tyttövauvalle. Kappaleen lyriikat ovat tunteikkaat ja kertovat myös pariskunnan kokemasta keskenmenosta. 

Tyttärelle Blue Ivy Carterille omistetun kappaleen nimi on Glory, ja lyriikoista käy hyvin selville Jay-Z:n innostus ja onnellisuus:

The most amazing feeling I feel
Words can't describe what a feeling, for real
Baby I'll paint the sky blue
My greatest creation was you.

Kappaleessa Jay-Z kertoo myös, miten keskenmeno oli ollut viime kerralla niin traaginen ja miten pariskunta pelkäsi menettävänsä myös tämän pienokaisen. Kappaleen loppupuolella kuullaan myös maailmaan tulleen pienokaisen itkua. 

Beyonce synnytti esikoislapsensa newyorkilaisessa sairaalassa lauantaina. Vasta eilen tuoreet vanhemmat ilmoittivat julkisuuteen synnytyksen todella tapahtuneen.

- Hänen syntymänsä oli tunteikas ja todella rauhallinen, olemme taivaassa. Se oli paras kokemus kummankin elämässä. Olemme kiitollisia kaikista rukouksista, toivotuksista, rakkaudesta ja kannustuksesta, pariskunta ilmoitti.

Beyoncen ollessa sairaalassa hänelle oli vuokrattu sairaalan koko neljäs kerros. Kerroimme eilen, miten keskosvauvojaan tapaamaan tullut newyorkilaismies ei päässyt tapaamaan pikkuisia Beyoncen synnytyksen takia.

Voit kuunnella Jay-Z:n tekemän kappaleen koko naisuudessa Soundcloudin sivuilta.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat