Nopeaa toimintaa: Beyoncen vauva teki jo historiaa

12.01.2012 13:15 - Eeva Rajala

Olisi voinut kuvitella, että Beyoncen ja Jay-Z:n pienokaisesta tulisi kenties teini-iässä musiikkilistoilla hehkuva tähti, mutta sinne asti ei tarvinnut odottaa.

Blue Ivy Carterista tuli historian nuorin henkilö, joka on päässyt Billboardin musiikkilistoille. Jay-Z:n vauvan syntymän jälkeen valmiiksi tehty Glory-kappale komeilee tällä hetkellä Billboardin r&b/hiphop-kappaleiden listalla sijalla 74. Kappaleellahan kuullaan myös pienokaisen itkua, hengittelyä ja jokellusta. Ja vaikkei sijoitus sinänsä ole kummoinen, jää se kuitenkin historian kirjoihin. Jay-Z äänitti kappaleen alle 48 tuntia synnytyksestä.

Samanlaisen sentimentaalin kappaleen omasta pienokaisestaan teki aikoinaan Stevie Wonder, kun hän lauloi Isn't She Lovely -hitin tuoreelle tyttärelleen Aishalle. Myös tässä kappaleessa kuullaan Aishan ääntä. Kappale päätyi kuitenkin Billboardin listalle vasta pari vuotta Aishan syntymän jälkeen.

Nyt vain odottelemaan, millainen supertähti Blue Ivy Carterista tulee teini-iässä. Musikaaliset geenit pitäisi ainakin olla kohdillaan.

Lähde: Billboard

Kilpailut

Uusimmat