Hard rockin veteraaniyhtyeen laulaja odotti sairaalassa aivoleikkausta – bändikaverit antoivat potkut salaa

16.01.2012 19:45 -

Yhdysvaltalainen pitkän linjan hard rock –yhtye Quiet Riot antoi viime viikolla kenkää laulaja Mark Huffille, joka oli kaikkea muuta kuin iloinen bänditovereiden tapaan informoida asiasta.

Yhdysvaltalainen pitkän linjan hard rock -yhtye Quiet Riot antoi viime viikolla kenkää laulaja Mark Huffille, joka oli kaikkea muuta kuin iloinen bänditovereiden tapaan informoida asiasta.

Quiet Riot ilmoitti viime viikolla, että Huff oli ulkona yhtyeestä ja miehen tulisi korvaamaan Montrose-yhtyeestä tuttu Keith St. John. Huff vuorostaan kertoi hämmentyneensä, sillä miehen mukaan kukaan ei vaivautunut informoimaan häntä pestin loppumisesta.

- Kun istuin sairaalassa ja odotin pääsyä aivoleikkaukseen, sain tiedon, että minut oli potkittu pois Quiet Riotista. Kellään ei ollut pokkaa kertoa asiasta suoraan minulle. Rock and roll -bisnes on mielenkiintoista. Saan kuulla tällaisesta asiasta viestistä, joka ei ole edes tarkoitettu minulle.

Quiet Riot -rumpali Frankie Banali vuorostaan esitti vastineen laulajan viestille ja ilmoitti, ettei halua setviä yksityisiä asioita julkisesti.

- Pidän vastaisuudessakin saman linjan, huolimatta meitä kohtaan esitetyistä syytöksistä. Fakta on se, että hra. Huffin terveydentilalla ei ollut mitään tekemistä päätöksemme kanssa, vaikka onkin toki ikävää, että tämä kaikki tapahtui juuri nyt.

Huff ehti olla bändin riveissä noin vuoden verran. Hän korvasi alkuperäisen nokkamies Kevin DuBrown, joka kuoli vuonna 2007.

Vuonna 1973 perustettu Quiet Riot teki läpimurron vuonna 1983 Metal Health -albumillaan. Bändin tunnetuimpiin biiseihin kuuluvat muun muassa Slade-cover Cum On Feel the Noize sekä edellä mainitun läpimurtoalbumin nimibiisi.

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat