Ultra Bran paluukeikka herkisti – vanha ystävä tuli takaisin

31.01.2012 07:15 - Eeva Rajala

Ultra Bra teki kauan odotetun paluun Pekka Haaviston presidentinvaalikampanjaan liittyneessä Kokoaan suurempi Suomi -konsertissa Helsingin jäähallissa eilen.

Ultra Bra esitti illan aikana muun muassa hittinsä Minä suojelen sinua kaikelta, Sinä lähdit pois, Tyttöjen välisestä ystävyydestä ja Älä soita tänne enää koskaan. Helsingin Sanomat kirjoittaa arviossaan, että Ultra Bra tuli takaisin kuin vähän aikaa poissa ollut vanha ystävä.

- Yhtye kuulostaa fantastiselta. Terhi Kokkonen ja Vuokko Hovatta laulavat niin uskomattoman taitavasti, esiintyvät niin sulavan elegantisti, että alkuperäinen Ultra Bra tuntuu muistikuvissa melkein amatöörimäiseltä hösäämiseltä. (Kerkko) Koskisen hienovarainen soitto koskettimilla on kaunista, ei sellaista flyygelin hakkaamista kuin joskus ennen, Helsingin Sanomat kirjoittaa.

Pekka Haavisto oli herkistynyt konsertin aikana ja purki tuntojaan Iltalehdelle. Hänen suosikkikappaleensa Ultra Bralta kuultiin myös keikan aikana.

- Aivan mielettömät tunnelmat...Savanni nukahtaa on ollut mulle semmoinen pehmeä parisuhteestakin kertova kappale, jota on tullut kuunneltua aika paljon, Haavisto kertoi Iltalehdelle.

Helsingin jäähallille oli iltapäivälehtien mukaan kertynyt lähes 7 000 ihmistä osoittamaan kannatustaan Haavistolle. Ultra Bra oli illan odotetuin esiintyjä, sillä yhtye esiintyi edellisen kerran virallisesti vuonna 2001. Ultra Bran lisäksi konsertin esiintyjälistaan kuuluivat muun muassa Lauri Ylönen, Maija Vilkkumaa, Olavi Uusivirta, Jonna Tervomaa ja PMMP:n Paula ja Mira.

Lähde: Helsingin Sanomat, Iltalehti, Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat