Lauri Ylönen: 3-vuotiaan pojan isänä pitää osata käyttäytyä

29.02.2012 15:15 - Eeva Rajala

The Rasmus -yhtye täyttää tänä vuonna 18 vuotta. Yhtyeen muusikot ovat vuosien saatossa aikuistuneet, vaikka kiertue-elämä on sitten eri juttu.

The Rasmuksen uusi maaliskuussa julkaistava single I'm A Mess kertoo muun muassa siitä, ettei kaiken tarvitse elämässä olla täydellistä. Mokia tapahtuu, ja yhtyeen rumpali Aki Hakala myöntää mokanneensa elämässä monesti.

- Kyllä niitä mokia tulee tehtyä aika paljon. Nyt kun on vähän tullut jo kilometrejä tähän ihmiskehoon, ymmärtää myös sen, että pitää osata pyytää anteeksi ja hyväksyä omat virheensä ja itsensä, Hakala kertoo Voicelle.

Hakalan mukaan pikkuhiljaa alkaa olla aikuismainen suhtautuminen itseensä ja mies osaa katsoa itseään juuri oikeasta perspektiivistä ilman mitään kulisseja. Samoilla linjoilla on yhtyeen solisti Lauri Ylönen.

- Kyllä pitää kolmevuotiaan pojan isänä olla vastuuntuntoinen henkilö ja osata käyttäytyä, Ylönen selventää.

Tosin mies muistuttaa myös toisesta maailmasta, missä yhtye elää eli keikkailevan bändin kiertuesekoilumaailma.

- Se alkaa siitä hetkestä, kun keikkabussin ovet aukeavat, ja päättyy siihen, kun ne menevät kiinni ja palataan kotiin. Se on tavallaan vuosien työn tulosta, että osaa pitää sen myös erillään siitä tavallisesta maailmasta. Kun viedään lasta päiväkotiin, niin sitten ollaan arki-isänä, Ylönen jatkaa.

The Rasmus julkaisee omaa nimeä kantavan kahdeksannen albuminsa 18. huhtikuuta. Yhtye saa myös jälleen nauttia kiertuesekoilumaailmastaan, kun The Rasmus lähtee julkaisun myötä keikoille ja maailmankiertueelle.

The Rasmus esitti uutuussinglen ensimmäistä kertaa Uuden Musiikin Kilpailun finaalissa. Voit katsoa esityksen alta:

Kilpailut

Uusimmat