Mies liian ruma reality-ohjelmaan: Ongelma ratkaistiin paperipussilla

18.03.2012 22:00 - Rea Tallgren

Englantilainen kotirouva Kathryn Hoskisson on saanut katsojilta tulista palautetta kohdeltuaan kanssakilpailijoitaan hyvin epäkunnioittavasti Englannin Arvostele mun illallinen -ohjelmassa.

Kathryn Hoskisson on oman arvonsa hyvin tarkkaan tunteva rouva, joka ilmoitti jo kilpailua edeltävissä haastatteluissa pitävänsä itseään hyvin kauniina. Naisen mukaan häntä ei haittaisi, jos joku kanssakilpailijoista olisi häntä rumempi, koska silloin hän vain tuntisi itsensä vieläkin ylivoimaisemmaksi.

Ilmeisesti Hoskinsson kuitenkin muutti mielensä tavattuaan kanssakilpailijansa Jason Howittin. Nainen kutsuikin Howittia "rumimmaksi mieheksi, jonka oli kuunaan nähnyt". Pelkkä verbaalinen loukkaus ei riittänyt, vaan kaikkien illastajien kauhuksi Hoskinsson askarteli Howittille paperipussin silmänrei'illä ja laittoi sen sitten miehen päähän tehdäkseen herrasta salonkikelpoisen hänen illallispöytäänsä.

Nainen myös antoi illan aikana ilkeät lempinimet kaikille kanssakilpailijoilleen. Howittia hän kutsui puutarhatontuksi. Muiden kilpailijoiden mielestä naisen käytös oli pöyristyttävää ja etenkin paperipussitemppu meni täysin överiksi.

Myös katsojat ovat antaneet hyvin rankkaa palautetta naisen käytöksestä, jonka hän on kuitannut pelkäksi hurtiksi huumoriksi. Joidenkin mielestä nainen pitäisi jopa myrkyttää.

Katso kuva Howittista tästä! Eihän tämä mies mikään ruma ole, eihän?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat