Klamydian keikka jouduttiin keskeyttämään – laulaja liian humalassa

19.03.2012 07:15 - Eeva Rajala

Iltapäivälehdet kertovat tänään, miten Klamydian lauantainen keikka jouduttiin keskeyttämään laulaja Vesku Jokisen liiallisen humalatilan takia.

Ilta-Sanomien mukaan Klamydia aloitti keikkansa Lapuan Bar Oscarissa sovitusti, mutta keikka loppui lyhyeen. Vesku Jokinen oli niin humalassa, ettei laulamisesta tullut mitään. Yhtye yritti käynnistää keikkaansa uudelleen puolen tunnin kuluttua, mutta bändin oli pakko keskeyttää keikka.

Bar Oscarin omistajiin kuuluva Teemu Viitala kertoo Iltalehdessä yleisön olleen asiasta todella näreissään.

- Osansa sai Klamydian keikkabussi, jonka kylkeen lensi useita tuoppeja ja pulloja. Olemme saaneet siivoilla roppakaupalla lasinsirpaleita, Viitala sanoo.

Viitalan mukaan tilanne oli todella valitettava ja epäammattimaisesti hoidettu. Hän kuitenkin sanoo, ettei tapaus ole Klamydian tapaista, ja vastaava lienee sattunut edellisen kerran 90-luvulla.

Laulaja oli itse eilen hyvin pahoillaan tapahtuneesta. Hän lupaa Ilta-Sanomissa, että tulevat keikat sujuvat ongelmitta.

- Anteeksi Lapua ja anteeksi yleisö...Olen todella pahoillani, että humalani takia keikka meni pilalle. Tämä ei tule toistumaan, Jokinen sanoo.

Klamydia esiintyy seuraavan kerran Helsingin Nosturissa yhdessä Petri Nygårdin kanssa tulevana perjantaina.

Lähde: Iltalehti, Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat