Talent-tuomarin tyrmäys sai 7-vuotiaan pillahtamaan itkuun – katso

23.05.2012 06:45 - Eeva Rajala

Yhdysvaltain puhutuin radiopersoona Howard Stern sai eilen kokea, miten vaikeata on olla suorasuisena tuomarina America’s Got Talent -ohjelmassa.

Howard Stern pudotti jatkosta 7-vuotiaan rap-artistin Mir Moneyn painamalla omaa X-nappiaan vain parin sekunnin esityksen jälkeen. Vajaan minuutin kuluttua pikkupoika pillahti lavalla itkuun, sillä Sternin tuomio oli hänelle aivan liikaa.

Stern tajusi heti, että oli tehnyt jotain väärää. Mies riensi lavalle pojan viereen ja halasi tätä kertoen samalla:

- Ei kukaan pidä 7-vuotiaan pudottamisesta. Olet todella rohkea, kun tulet lavalle 7-vuotiaana. Olen tavannut monia räppäreitä radiossa, yksikään heistä ei ole yhtä hyvä kuin sinä, Stern kertoi pojalle.

Pojan lähdettyä lavalta, Stern oli edelleen hyvin pettynyt omaan käytökseensä. Hän kertoi, ettei ole oikea henkilö tuomaroimaan tällaista ohjelmaa.

- Minä tärisen...En voi tehdä tätä...Radio on minua varten. Tein virheen...Tämä ei ole minua varten, Stern sanoi.

Tilannetta ei parantanut se, että eilen nähdyssä ohjelmassa pikkupojan suloisuutta oli korostettu kysymällä häneltä, mihin käyttäisi voittorahat eli miljoona dollaria. Vastauksena pieni poika sanoi huolehtivansa rahan avulla perheensä hyvinvoinnista.

Ohjelman nauhoituksesta on tosin jo aikaa, ja Stern on vaihtanut ohjelman jälkeen mielipidettään. Hänen mukaansa oli oikein tiputtaa poika jatkosta, sillä hän oli kamala. Hän kertoi Jimmy Fallonin talk show'ssa aiemmin tässä kuussa, ettei voinut tehdä muuta.

- Tämä lapsi oli kamala. Mutta minkäs teet? Pitäisikö olla epärehellinen? Aionko olla kuin J-Lo ja istua siellä ja kertoa kaikille, että kaikki ovat ihania. En. Aion painaa X-nappia, Stern kertoi.

Katso Mir Moneyn esitys alta, ja miten Stern muisteli asiaa omassa radio-ohjelmassaan myöhemmin:

Lähde: Billboard

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat