Näin suomalaisjulkkikset hehkuttivat Metallican keikkaa

05.06.2012 06:45 - Eeva Rajala

Metallica ja Sonisphere Festival oli houkutellut Helsingin Kalasatamaan eilen rutkasti myös julkisuuden henkilöitä.

Metallicaa oli paikan päällä fanittamassa melko yllättäviäkin henkilöitä. Muun muassa malli-juontaja Satu Tuomisto oli paikan päällä kahden veljensä kanssa viettämässä sisaruspäivää. Tuomisto kertoi Voicelle olevansa suuri raskaan musiikin ystävä.

- Metallican tuotannosta kolahtaa etenkin Black Album. En osaa sanoa lempikappalettani, mutta Metallican balladit ovat parhaimmasta päästä, Tuomisto kertoo.

Metallicaa oli Kalasatamassa fanittamassa myös urheiluselostaja Matti Kyllönen. Kyllönen kertoi Voicelle, että yrittää käydä muutamalla festarilla vuosittain, ja nyt eteen sattui hyvinkin mieluinen festivaali.

Vaikka Black Album kuultiinkin eilisellä keikalla kokonaisuudessaan, se oli vain yksi syy Kyllösellä seurata keikkaa. Ja siihen, kannattaako Metallican tehdä enää uutta musiikkia vanhojen suurhittien jälkeen, Kyllöseltä tuli selvä vastaus:

- Ei, ei kannata haihattelu, selostajalegenda kertoo.

Näyttelijä Mikko Leppilampi oli myös seuraamassa innoissaan keikkaa. Hänelle Metallica on läheinen tuttavuus jo vuosien takaa. Etenkin kuulemma jääkiekkoa pelatessa pukukopissa kuunnellaan Metallicaa. Eilinen Metallica-keikka oli Leppilammelle jo kolmas.

- Olin katsomassa ensimmäisen kerran vuonna 1993 Oulunkylässä ja sitten kolme vuotta sitten, Leppilampi muistelee.

Metallican keikasta olivat nauttimassa myös muiden muassa kokki Hans Välimäki, näyttelijät Aku Hirviniemi ja Kari Hietalahti sekä jääkiekkoilija Jere Karalahti.

Kilpailut

Uusimmat