IL: Nämä artistit ovat festarikesän kassamagneetit

08.06.2012 08:15 - Eeva Rajala

Huippupromoottori paljastaa Iltalehdessä, mitkä kotimaiset artistit vetävät kansaa tänä vuonna kesäfestareille.

Muun muassa The Voicen Himos Juhannuksen ohjelmahankinnasta vastaava promoottori Timo Isomäki kertoo lehdessä, että festarikesän halutuin artisti on tänä vuonna suomenkielistä reggaeta laulava Jukka Poika. Artisti on buukattu lähes kaikille suurille ja pienemmille festareille.

- Jukka Poika on noussut a-sarjaan ja lyönyt itsensä tänä vuonna lopullisesti läpi. Hän on ollut kesäfestareiden ehdoton must-hankinta, Isomäki kertoo.

Promoottorin mukaan naisartisteilla menee tänä vuonna myös lujaa, mutta yksi on ylitse muiden.

- Vaikka esimerkiksi Anna Abreu ja Anna Puu ovat suosittuja, on Chisun suosio ja levymyynti ihan omaa luokkaansa. Chisu nähdään tänä kesänä ihan joka paikassa. Hänet on buukattu joka Iskelmä-festivaalille, promoottori kertoo.

Festivaaleilla jyräävät tänä vuonna myös tutut kestosuosikit kuten Apulanta, Popeda ja Yö. Samalla promoottori myöntää, että perinteiset kesäfestivaalit ovat haastavassa tilanteessa. Kilpailu on koventunut ja tapahtumien määrä on kasvanut.

- Siksi palvelut kuten ruoka ja viihtyisyys tulevat tulevaisuudessa vaikuttamaan paljon asiakkaiden valintoihin, Isomäki jatkaa.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat