David Guetta jälleen Suomeen – Weekend Festivalin artistit julki!

25.02.2013 10:30 - Katariina Näreaho

Helsingin Kyläsaareen siirtyvä Weekend Festival on julkaissut artistikiinnityksensä. Tänä vuonna festivaalin teemana on avaruus ja tulevaisuus.

David Guetta saapuu Weekend Festivalin päälavalle tänä kesänä esiintymään. Muita kiinnityksiä ovat muun muassa Pendulum DJ Set, Sebastian Ingrosso (Swedish House Mafia), Tinie Tempah, Cheek ja Karri Koira. Lisää esiintyjiä voit katsoa täältä.

- Weekend Festival seuraa aikaansa ja pyrkii tuomaan esille tämän hetken trendejä sekä lupaavia uusia tulokkaita musiikkitarjonnassaan. Tänä vuonna painopiste on elektronisessa tanssimusiikissa, mutta festivaalin perusajatuksena on edelleen tarjota yleisölle uutta musiikkia ilman genrerajoja, pääpromoottori Hardi Loog kertoo tiedotteessa.

Avaruus ja tulevaisuus -teema tulee näktmään festivaalin visuaalisessa ilmeessä, jonka luvataan olevan viime vuotta näyttävämpi.

Weekend Festival järjestetään 16-17. elokuuta. Alue sijaitsee Kalasataman metro aseman lähettyvillä vain kolmen kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Tapahtuma on tänäkin vuonna ikärajaton, mutta alueelta löytyy myös anniskelualueita. 69 euron arvoiset festivaaliliput tulevat myyntiin maanantaina 11. maaliskuuta.

Kilpailut

Uusimmat