Josh Grobanin Turun konsertti peruttiin

13.05.2013 13:53 - Rea Tallgren

Yhdysvaltalaistähti Josh Grobanin ensi viikon torstaille 23. toukokuuta suunniteltu Turun konsertti on peruttu aikataulusyistä.

Grobanin Helsingin konsertti toteutuu sovitusti ensi viikon tiistaina 21. toukokuuta Hartwall Areenalla. Peruuntuneen Turun konsertin liput voi halutessaan vaihtaa tiistaiseen Helsingin konserttiin ilman lisäkuluja tai palauttaa Lippupalveluun, sillä korvaavaa konserttipäivää Turkuun ei näillä näkymin ole tulossa.

Josh Grobanin uusi All That Echoes -albumi nousi Yhdysvalloissa listaykköseksi heti julkaisuviikollaan alkuvuodesta. Suomessa Groban on esiintynyt kerran aikaisemmin konsertoidessaan vuonna 2011  Helsingin Finlandia-talossa ja Tampere-talossa.

Lipunvaihto Helsingin konserttiin:

Peruuntuneen Turun konsertin liput voi vaihtaa ilman lisäkuluja Turun Stockmann-tavaratalon neuvonnassa saman hintakategorian Helsingin konsertin vapaana olevaan lippuun.

Lippupalautukset:

Liput voi palauttaa kaikkiin Lippupalvelun lippukauppoihin (ei R-kioskit) tai postitse osoitteeseen Lippupalvelu Oy, PL 667, 00101 Helsinki (kuoreen mukaan tilinumero ja yhteystiedot). Elektroniset (esim. PDF) liput voi palauttaa lippukauppaan tai lähettää tilinumeron ja yhteystietojen kera sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@lippupalvelu.fi.

Kilpailut

Uusimmat