Uusi suomalainen laulajatähti Sandhja julkaisee ensimmäisen albuminsa

23.04.2014 14:15 - Katariina Näreaho

Upeaääninen Sandhja on tuoreimpia nousevia tähtiä maamme naisartistien joukossa.

Sandhjan ensimmäinen single Hold me on soinut monen suomalaisen stereoissa viime syksystä lähtien. Suomalaislaulajalta on tullut julki tänä keväänä toinen sinkku, Gold, joka on saanut tänään myös musiikkivideon. Videon voit katsoa artikkelin lopusta.

23-vuotias laulajatar kirjoittaa itse kappaleensa ja on yksi tämän hetken kovimmista nousevista naisartisteista. Nyt häneltä on viimein tulossa ensimmäinen studioalbumi, joka julkaistaan perjantaina 23. toukokuuta.

- Albumi kuvastaa henkisiä taistoja ja pohdintoja pitemmältä ajalta, sillä olen tehnyt kappaleita viiden vuoden aikavälillä. Vaikka elämä muuttuu alinomaan, albumilla olevat teemat ja tunteet ovat tosia. Olen ylpeä saavutuksistani ja kiitollinen saamastani avusta ja tuesta loistavalta tiimiltäni. En olisi pystynyt näin hyvään lopputulokseen ilman heidän kaikkien korvaamatonta panostusta! Kiitollisuus, rakkaus, pitkäjänteisyys ja ilo ovat sanoja, jotka tulevat mieleen albumia ajatellessani, Sandhja kertoo.

Levyn julkaiseminen tuntuu Sandhjasta luonnollisesti jännittävältä ja eniten häntä mietityttää se, kuinka yleisö tulee ottamaan hänen musiikkinsa vastaan.

- Olen jo vuosia odottanut sitä päivää, jolloin julkaisen ensimmäisen albumini. Se, että päivä on jo lähellä tuntuu utopistiselta ja unenomaiselta. Levyn julkaisu herättää ristiriitaisia ajatuksia; toisaalta pelottaa, että miten yleisö ottaa sen vastaan, mutta toisaalta olen vain onnellinen, että saan vihdoin jakaa maailmalle omaa taidettani. Musiikkini fyysinen olemassaolo albumin muodossa vahvistaa sitä tunnetta, että tapahtui minulle mitä tahansa, musiikkini elää ikuisesti levynkansissa.

- Musiikkini juuret kantautuvat äitini kotimaahan Guyanaan, Etelä-Amerikkaan, isoisoäitini ajoille asti. Hänelle laulaminen oli tapa purkaa elämän kovuuden aiheuttamaa tuskaa ja hän paikallisesti tunnettuna kierteli maata häissä ja hautajaisissa tanssien ja laulaen. Koen jatkavani hänen perintöään tunteiden välittäjänä, uskoen musiikin voimauttavaan ja puhdistavaan vaikutukseen, Sandhja kuvailee taustaansa.

Suosittelemme

Uusimmat