Spekulaatio mystisen Studio Killersin ympärillä yltyy - paljastuvatko hahmot viikonlopun keikalla?

03.07.2014 14:50 - Minna Talstila

Studio Killersin jäsenet ovat pysyneet tähän mennessä täysin anonyymeinä, mutta miten he aikovat hoitaa ensimmäisen esityksensä lauantaina Ruisrockissa?

Mystisyyden verhoon kietoutunut elektro-pop-yhtye Studio Killers on saanut salattua jäseniensä henkilöllisyyden jo usean vuoden ajan. Jäsenet ovat piiloutuneet animaatiohahmojen ChubbaCherry, Goldie Foxx, Dyna Mink ja Bipolar Bear taakse, mutta bändin kuitenkin tiedetään olevan englantilais-tanskalais-suomalainen. 

Yhtyeen suomalaisen jäsenen henkilöllisyyttä on spekuloitu jo pitkään ja hänen arvellaan olevan The Crash -bändistä tuttu Teemu Brunila. Lauluäänet muistuttavat kieltämättä paljon toisiaan. Studio Killers ja Brunila itse eivät kuitenkaan ole myöntäneet asiaa.

Moisen salailun luulisi olevan vaikeaa ja monimutkaista, mutta Goldie Foxx ja Dyna Mink väittivät Voicen haastattelussa päinvastaista. Kysyimme miehiltä, ovatko he kertoneet jäsenyydestään ystävilleen. 

- Olemme kyllä kertoneet heille ja kaikki ovat vannoneet pitävänsä asian salassa. He ovat hieman hämmentyneitä.

Studio Killers on tähän asti toiminut täysin virtuaalisesti. Se esiintyykin Ruisrockissa lauantaina ensimmäistä kertaa. Yleisö odottaa jännityksellä, millainen show on luvassa. Nousevatko jäsenet lavalle fyysisesti?

- Kyllä, Goldie Foxx ja Dyna Mink ovat paikalla fyysisesti. Esityksemme tulee olemaan pääosin visuaalinen, mutta mekin nousemme lavalle.

Nähtäväksi siis jää, paljastavatko jäsenet kasvonsa esityksen aikana. Tämä taitaa kuitenkin olla epätodennäköistä, sillä miehien mukaan heillä ei ole kiirettä paljastua.

- Meillä ei ole kiirettä puhua henkilöllisyydestämme, mutta ne eivät myöskään ole suuria salaisuuksia. Toivottavasti ihmiset nauttivat musiikistamme ja hahmoistamme, ja tulevat juuri niiden takia katsomaan esitystämme, miehet toivovat.

Studio Killers kertoi Voicelle, miksi he esiintyvät ensimmäistä kertaa juuri Suomessa. Lue asiasta lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat