Vuoden nerokkain koreografia? Taivaalta kuvattu musiikkivideo loksauttaa leuat

28.10.2014 19:15 - Senni Loikala

OK Go -bändin musiikkivideot ovat ennenkin olleet kekseliäitä, mutta tämänkertainen pätkä on poikkeuksellisen vaikuttavaa katseltavaa.  

Amerikkalainen OK Go -rock-yhtye tunnetaan erityisesti hämmästyttävistä musiikkivideoistaan. Nelihenkisen kokoonpanon tuorein I Won't Let You Down -kappaleeseen Japanissa kuvattu musiikkivideo todistaa, että hypetys videoiden ympärillä on täysin ansaittua.

Videossa leikitellään nerokkaalla ja hiuksenhienolla koreografialla. Se lähtee liikkeelle studiosta, josta muusikot lähtevät pian ulos erikoisilla, pienillä moottoroiduilla menopeleillään. Alkaa hämmästyttävä show, johon osallistuu ensin muutama kourallinen japanilaisia naisia. Heillä on käsissään sateenvarjot ja ylhäältä kuvattaessa niiden aukaisuilla ja sulkemisilla leikitellään hauskasti.

Lopulta sateenvarjo-tanssijoita on varmasti satoja ja eri väristen sateenvarjojen liikkeet muodostavat ylhäältä katsottuna kappaleen nimen ja monenmoista kuviota. Varmaa ei ole, perustuuko video sataprosenttisen aitoon koreografiaan, mutta äärimmäisen vaikuttavaa katseltavaa se on. Hyvä mieli on taattu!

Katso yhtyeen toinen kekseliäs musiikkivideo täältä. Kummasta pidät enemmän?

Kilpailut

Uusimmat