Rihanna menestyy huikeasti Latauslistalla - oletko sinäkin hurahtanut uutuusbiisiin?

29.01.2015 20:00 - Noora Suomalainen

Tämän viikon Suomen Virallinen Latauslista on nyt julkaistu. Elastinen jatkaa vielä ykköspaikalla, mutta Rihanna lähentelee kärkeä uudella biisillään.

Rihanna näyttää taitojaan uudella FourFiveSeconds-biisillään, jossa on mukana Paul McCartney ja Kanye West. Kappale ylsi Latauslistan sijalle kuusi. Laulaja on viime aikoina tehnyt hiukan erilaisia kappaleita, joten kantrihenkinen uutuus yllättää erilaisuudellaan.

Elastisen musiikki on selvästikin kolahtanut suomalaisiin varsinkin Vain elämää -ohjelman jälkeen, sillä miehen biisi Eteen ja ylös jatkaa edelleen Suomen Virallisen Latauslistan ykkösenä.

Viiden kärki näyttää samalta kuin viime viikolla, mutta sijat ovat vaihtuneet jonkin verran. Ellie Goulding nousee sijalle kaksi biisillään Love Me Like You Do ja kolmannella sijalla komeilee Martin Tungevaagin Samsara 2015 -kappale. Mark Ronsonin Uptown Funk tipahtaa kahden sijan verran sijalle neljä ja viidentenä on upeaääninen Hozier kappaleellaan Take Me To Church.

Listapalaajia ei tällä kertaa nähdä, mutta mielenkiintoisia uutuuksia tulee mukaan Rihannan biisin lisäksi viisi kappaletta. Apulannan kappale Sun kohdalla on sijalla seitsemän ja toinen suomalainen uutuus, Mitran Kukka kaipaa valoa pääsee sijalle 19. Muita uutuuksia ovat Giorgio Moroderin Right Here, Right Now sijalla 17, Galantis biisillään Runaway (U & I) sijalla 21 ja Flo Ridan GDFR sijalla 26.

Latauslista TOP5

1. Elastinen - Eteen ja ylös

2. Ellie Goulding - Love Me Like You Do

3. Martin Tungevaag, Emila - Samsara 2015

4. Mark Ronson - Uptown Funk (feat. Bruno Mars)

5. Hozier - Take Me To Church

Rihannan uusi biisi on kuunneltavissa alla.

Katso tämän viikon Latauslista kokonaisuudessaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat